Все ж бувають романи - на усе життя! Одним з найбільш вдалих прикладів можна вважати нашу любов з Його Величністю Солодким, від дифірамбів якому так само не можна утриматись, як і від його поглинання. Тут вже як склалось, так склалось - нічого не скажеш.

І покажіть мені того, хто може щиросердно признатись, що "не переносить нічого солодкого". Одне з двох: лицемірить або кокетує. Більш того - покажеш, як ти любиш солодке, і я скажу, хто ти. Адже лиш солодкоїжки можуть вважатися кращими і достойними представниками роду людського.

О, жінки, що відкинули зайву сором'язливість, і з божественною граціозністю поглинають десерти, цнотливі у своїй чистоті діти, що радіють у передчутті Різдва і особливо святої вечері із традиційними десертами - слава вам!

О, мужі, що втратили свою мужність у відчайдушних намаганнях встоятиперед спокусою наступного шматка тещиного пирога, - слава вам, солодкоїжки!

Саме таким багатозначними прізвиськами наділяють вас навчені життям дами, а вже повірте, дами знають, що кажуть, адже "солодкоїжки" по життю - це навіть дуже і дуже. (І про них ми ще заспіваєм. Поіменно.) А заодно слава вам тварі дрижачі (не від страху, а тільки від задоволення!), котрі є братами нашими меншими: собаки, коні, ведмеді, чайки - всі хто куштував і кому вділяють вимріяний шматочок - ваша тяга до солодкого розчулює і робить вас такими схожими на нас. І це так приємно. Воістину - любов зближує.

Налисники
з ванільним соусом, з шоколадним соусом, з сиром і ванільним соусом, з сиром у шоколадному соусі, з яблуками і ванільним соусом, з яблуками у шоколадному соусі, з цукатами і апельсиновим соусом, з сиром і малиною, з яблуками і малиною
Струдель
з сиром і персиками, з яблуками (з ванільним соусом)
"Танго"
(шоколадний бісквіт, безе, крем, горіхи, чорнослив)
"Мазурок"
(бісквіт, безе, горіхи, курага)
"Осіння рапсодія"
(пів-шарове тісто, яблука, пів-заварне тісто)
Печиво "Фраєрка"
(крухе тісто, мармоляда)
Печиво "Прецлики"
(крухе тісто)
Пляцок "Ягідний"
Пампушки
Кекс "Касабланка"
(шоколадний бісквіт, цукати, фундук)
Яблука в шляфорку
(шарове тісто, яблуко)
Вінець "Краківський"
(дріжджове тісто, курага, яблука, чарнослив, банан)

Торти

Торт "Шварцвальдський"
(вишня, алкоголь, бісквіт, крем)
Торт "Прага"
(шоколадний бісквіт, шоколадний крем)
"Віденський сирник"
(сир, родзинки, цукати)
Торт "Фруктовий"
(вершки, бісквіт, желе)
Торт "Каппуччіно"
(кава каппуччіно, вершки, шоколадний бісквіт + йогурт)
Торт "Наполеон"
(заварний крем, шарове тісто)
Торт "Пішінгер"
(вафлі, горіхи, крем)
Торт "Трускавковий"
(трускавка, бісквіт, сметанковий крем)
Пляцок з чорницями
(крухе тісто, чорниці, бізе)

Десерти

Десерт "Пан"
(безе, крем з коньяком, шоколад, чорнослив)
Десерт "Пані"
(безе, коньячний крем, фрукти, желе)
Десерт "Цьом-цьом"
(сир, шоколадний крем)
Десерт "Кокетка"
(натуральні вершки з фруктами)
Десерт "Тірамісу"
(бісквіт, сир "Маскарпоне", коньяк)
Фруктовий салат "Цукерня"
(фруктовий салат, морозиво)
Морозиво Пломбір, крем-брюле
Полива
шоколад, малина, чорна смородина
Морозиво з фруктами

Напої

Коктейль Кавово-банановий
(банан, кава, морозиво, молоко)
Коктейль Молочно-банановий
(молоко, банан, морозиво)
Коктейль Молочний
(молоко, морозиво)
Коктейль Ягідний
(молоко, ягоди, морозиво)
Кава
"Лавацца", "Мак'ята", з молоком, "Каппуччіно", кава-глясе, Мексика "Альтура", панама "Бук'єте", Танзанія "Кіліманджаро", Ірландська
Чай
Головна Меню Відгуки Контакти